KOD NJEGA NEMA CENZURE: Tomić o Odžu, Simaniću i lošoj partiji Cirbesa! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOD NJEGA NEMA CENZURE: Tomić o Odžu, Simaniću i lošoj partiji Cirbesa! (FOTO)

Crveno-beli savladali Ulm na startu Evrokupa.

Crvena zvezda je kao u prethodnim mečevima, i protiv Ulma odigrala po sistemu toplo-hladno, ali je na kraju zabeležila prvu pobedu na početku takmičenja u Evrokupu.

JUROHUPS IZNENADIO PROGNOZOM: Evo kakve su šanse Zvezde, a kakve Partizana u Evrokupu (FOTO)

SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Pogledajte atmosferu uoči meča Zvezde i Ulma! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Trener srpskog šampiona Milan Tomić nije krio oduševljenje zbog trijumfa nad nemačkom ekipom, koja je u pojedinim trenucima pošteno namučila tim sa Malog Kalemegdana.

- Očekivali smo tešku utakmicu. Zadovoljan sam pobedom, ovo je način na koji treba da igramo. Od prvog do 40 minuta smo gradili pobedu - rekao je Tomić.

Strateg crveno-belih naglašava ko je prelomio meč.

- Za mene su ključni igrači bili Filip Čović i Boriša Simanić. Cirbes nije odigrao dobro, moje je da ga podržim. U Zvezdi će sve biti pozitivno, nema kritika. Odžo je bio odličan i Regland, ali ključni igrači su bili Čović i Simanić.

Svestan je trener Crvene zvezde da ga čeka još posla.

- Nismo još na 100 posto mogućnosti. Protiv cibone sam bio nezadovoljan odnosom, ne košarkom. Imamo mlade igrače loje treba čekati, Boriša je ušao u kritičnom trenutku i odigrao fenomenalno - naglasio je šef struke pobedničkog tima Milan Tomić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na instagram profilu portala SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tomić ponovo iznenadio: Simanić i Čović igrači utakmice

Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2018

Trener Crvene zvezde Milan Tomić bio je zadovoljan igrom svog svog tima na otvaranju Evrokupa protiv Ulma, stavivši u prvi plan Borišu Simanića i Filipa Čovića kao ključne faktore za premijerno slavlje na evrosceni. Strateg crveno-belih je bio zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa gradila...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.