KLUPKO SE ODMOTAVA: Evo KO i ZAŠTO stoji iza navodnog nameštanja meča PSŽ – Crvena zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLUPKO SE ODMOTAVA: Evo KO i ZAŠTO stoji iza navodnog nameštanja meča PSŽ – Crvena zvezda

„Sveci“ su početkom oktobra slavili sa 6:1.

Ne stišava se bura oko navodnog nameštanja rezultata utakmice PSŽ-Crvena zvezda odigrane trećeg oktorbra u Ligi šsampiona, koju je francuski prvak dobio rezultatom 6:1.

Francuski mediji danima unazad pokušavaju da diskredituju crveno-bele, ali kako vreme odmiče sve je očiglednije da je priča „šuplja“. Da bilo ko od aktera utakmice nije pokušao da namesti duel na „Parku prinečeva“ jasno je i prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čoveku Dinama iz Zagreba Zdravku Mamiću.

- Ovo je udar podzemlja na Crvenu zvezdu. Sasvim je jasno da cela priča potiče od ljudi kod kojih je uspeh najvećeg srpskog kluba izazvao ljubomoru, pa su se bacili na prljave poslove. Baš to podzemlje ima milion razloga i interes da se baci ljaga na sve uspehe koje u poslednje vreme postiže Crvena zvezda. Na sve to može biti umešan i neki patološki ljubomorni pojedinac. Apsolutno je nemoguće lažirati meč na tako visokom nivou kao što je Liga šampiona – istakao je Mamić u intervjuu za Alo.

Crveno-beli su se po objavljivanju vesti iz Francuske oglasili dva puta saopštenjima za javnost i nema sumnje da će klub iz Ljutice Bogdana pravnim putem reagovati na svaki pokušaj diskreditovanja. A, minulih dana su putem medija i društvenih mreža ispredane razne verzije o navodnom nameštanju meča, u koji su uplitani i konkretni pojedinci. Tačka na meč PSŽ-Crvena zvezda očigledno još nije stavljena...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.