KK Crvena zvezda mts - Kreće prodaja sezonskih

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Crvena zvezda mts - Kreće prodaja sezonskih

Zvezda kreće u prodaju.

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će prodaja sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu početi u ponedeljak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Ulaznice će se prodavati u prostorijama kluba radnim danima od 10 do 18 časova, a subotom do 16.

Cene sezonskih ulaznica za ABA i Superligu kreću se od 80.000 do 170.000 dinara, dok paket ulaznica sve utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrolige koštaju od 5.000 do 400.000.



"KK Crvena zvezda cenama ulaznica u prodaji, posebno paketa Evroliga Nivo 400 koji košta samo 5.000 dinara za 15 mečeva u Beogradskoj areni (330 dinara po utakmici) želi da omogući svima da bodre svoj klub iz najveće hale na Balkanu, ali i da naprave ambijent koji niko nema u Evroligi i po čemu je Crvena zvezda jedinstvena u ovom takmičenju"
, navodi se u saopštenju.

Karte će takodje moći da se kupe i putem interneta, ali samo odredjene i to: paketi karata Evrolige u Areni - Loža sever nivo 200 i tribina nivo 400. Zatim sezonske karte za tribinu A i B, kao i za parter B i parter četiri 4.

Kupovina na tri i šest rata biće kao i do sad omogućena svim vlasnicima kreditnih kartica Banka Intesa i Komercijalne banke.

Klub podseća da je u prodaji ograničen kontigent sezonskih ulaznica zbog velikog odziva i broja kupljenih karata u predsezonskoj kampanji, a prodaja sezonskih ulaznica trajaće do 20. septembra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka,   Beogradska Arena

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KK Crvena zvezda: Počinje prodaja sezonskih ulaznica

Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Avg.2019, 11:03

U ponedeljak, 2. septembra od 10.00 u prostorijama KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu počinje prodaja sezonskih ulaznica. U sezoni jubileja, 75 godina postojanja kluba, crveno-beli će igrati više od četrdeset utakmica u regionalnoj ABA ligi, Superligi Srbije i Evroligi. Sve utakmice u kojima je...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.