KIKS ZVEZDE - Čudesni Lazović pokvario Benov jubilej! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 00:09

KIKS ZVEZDE - Čudesni Lazović pokvario Benov jubilej! (video)

El Fardu Ben večeras upisao 100. nastup u Zvezdinom dresu, ali nije ga proslavio pobedom, zahvaljujući pre svih sjajnom golmanu Javor Matisa Đorđu Lazoviću!

U meču 12. kola Linglong Superlige Srbije, Crvena zvezda je neprijatno iznenadila svoje navijače - osvojila je samo bod protiv ekipe Javor Matisa na ''Rajku Mitiću'', gde večeras nije bilo golova - 0:0!

Trener Crvene zvezde Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Stanković je večeras odlučio da meč počne sa čak petoricom ''bonus igrača'', ali taj eksperiment mu se nije isplatio.

Javor je prvi pripretio u uvodnim minutima meča, kada je lopta završila pored Popovićevog gola, posle čega je usledio nešto mirniji period igre.

A onda, u 32. minutu velika prilika za Veljka Nikolića posle Spiridonovićevog kornera, kada je volej-udarcem poslao loptu iznad prečke. Šest minuta kasnije još bolja prilika za Mirka Ivanića, koji je posle odličnog centaršuta Nikolića iskosa sa desne strane, šutirao sa ivice peterca, ali je golman Javora Đorđe Lazović izvanredno reagovao. Na odbijenu loptu natrčao je Gobeljić, ali je veoma loše šutirao.

Do kraja poluvremena još jedna šansa za Javor, Zvekanov je šutirao sa šest-sedam metara posle centaršuta sa desne strane, ali lopta i ovoga puta završava pored gola.

U poluvremenu trener Crvene zvezde Dejan Stanković izvršio je trostruku izmenu, Radulovića, Gavrića i Spiridonovića zamenili su Katai, Rodić i Falćineli.

Iako je Zvezda imala konstantnu inicijativu, Ivanjičani su delovali nešto hrabrije u prvih desetak minuta drugog poluvremena, pokušavali su da težište igre presele što dalje od svog kaznenog prostora, ali u 58. minutu odlična akcija Ivanić-Katai, Zvezdina ''desetka'' je oborena na ulasku u kazneni prostor i sudija Čolović je pokazao na belu tačku.

Međutim, šut Mirka Ivanića iz jedanaesterca zaustavio je odlični golman Đorđe Lazović!

Dva minuta kasnije, još jedna velika prilika za Ivanića, ovoga puta posle centaršuta sa leve strane, ali očigledno da je pauza zbog koronavirusa ostavila traga na efikasnost Zvezdinog veziste.

On je nedugo zatim i zamenjen, ušao je Pavkov, koji je do kraja meča imao dve stopostotne prilike. Prvo je posle centaršuta Kataija sa leve strane u 74. minutu njegov udarac glavom uz pomoć prečke zaustavio fenomenalni Lazović, da bi zatim posle udarca Gobeljića i jedne neuspele ofsajd zamke gostiju veoma loše zahvatio loptu sa oko šest metara.

Na ulasku u finiš meča, nova pretnja i pred Zvezdinim golom, ali Luka Luković nije kaznio brojne Zvezdine promašaje. Zoran Popović je zaustavio njegov udarac.

-

-

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gobeljić, Eraković, Pankov, Radulović (od 46. Rodić) - Petrović - Spiridonović (od 46. Falćineli), Nikolić, Ivanić (od 66. Pavkov), Gavrić (od 46. Katai) – Ben (od 73. Vukanović).





JAVOR: Lazović - Jevtić, Pavišić, Otašević, Jevremović - Maričić, Piščević - Zvekanov, Šćepanović (Radivojević od 90.), Ilić (od 66. Tanko) - Luković.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Pljušte'' reakcije ''Delija'' - Bes, ironija, kritike, ali ima i onih koji ''spuštaju loptu'' (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020

Ovo večeras, naravno, nisu očekivali...Crvena zvezda je posle deset uzastopnih pobeda u Linglong Superligi vezala i dva remija. Posle 1:1 u 163. večitom derbiju u Humskoj, Zvezda je večeras na svom terenu igrala bez golova protiv Javor Matisa...Aktuelnom šampionu nije pomogao ni jedanaesterac, koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.