KAKVA JE TO LEGENDA: Evo šta Milojević radi četiri sata pred meč sa Napolijem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA JE TO LEGENDA: Evo šta Milojević radi četiri sata pred meč sa Napolijem (FOTO)

Sjajan potez.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas igraju u prvom kolu Lige šampiona protiv Napolija, a omladinci crveno-belih protiv istog rivala u ovim trenucima već igraju u elitnom takmičenju za njihov uzrast.

NEKA NAS SE EVROPA OPET PLAŠI: BRUTALNA poruka fudbalera Zvezde naježiće sve Delije (FOTO)

KOREOGRAFIJA JE SPREMNA! Delije će sa tribina poslati poruku igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Podrška klincima Zvezde neočekivano je stigla od trenera seniora Vladana Milojevića koji je došao da ih gleda na stadionu Čukaričkog u društvu sportskog direktora Zvezde Mitra Mrkele. Ovo je sjajahn potez Vladana Milojevića koji je došao da podrži buduće asove kluba iz Ljutice Bogdana iako kroz nekoliko časova njegove igrače takođe čeka duel u Ligi šampiona.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA prognozira - Ovo je Zvezdin sastav za Napoli? (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018

Na zvaničnom sajtu UEFA osvanula je vest u kojoj su navedene moguće postave Crvene zvezde i Napolija za večerašnju utakmicu...Postojale su određene nedoumice po pitanju startne postave koju će Vladan Milojević večeras suprotstaviti ekipi Napolija i izvesno je da ćemo konačan odgovor dobiti...

Nastavak na Sportske.net...

DELIJE NE PITAJU ZA CENU: Svi bi da uđu na Marakanu, tri sata pred duel Zvezde i Napolija neverovatna jagma za kartama

Izvor: Kurir, 18.Sep.2018

Veliki broj navijača Crvene zvezde i dalje je u potrazi za ulaznicama za utakmicu protiv Napolija, na startu fudbalske Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.