Jovičić, Pešić i Stojković prodaju komplete za Ligu Evrope

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić, Pešić i Stojković prodaju komplete za Ligu Evrope

Originalan potez Crvene zvezde

Oko 15.000 kompleta za sve tri utakmice Lige Evrope na Marakani prodala je Crvena zvezda još prvog dana, i to putem interneta, a crveno-beli omogućili su i svima onima koji više vole da „osete kartu u ruci“ da dođu do vrednog parčeta papira.

Osim na blagajnama stadiona Rajko Mitić kompleti ulaznica za mečeve sa BATE Borisovim, Arsenalom i Kelnom, prodavaće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se u utorak od 12.00 do 13.00 u Red Star šopu, a navijači srpskog vicešampiona imaće priliku da komplete kupe od prvotimaca koji su među najzaslužnijima za veliki evropski uspeh ovog leta Branka Jovičića, Aleksandra Pešića i Filipa Stojkovića.

Iz kluba najavljuju da su spremili i specijalne nagrade, pa će tako navijač koji kupi najviše kompleta dobiti na poklon novi dres Crvene zvezde, a za sve prisutne u pomenutom periodu važiće popust u šopu od 20%.

Inače, kompleti se prodaju po ceni od 3.450 (sever i jug), 6.600 (istok) i 7.500 dinara (zapad).

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.