Joveljića krenulo u Frankfurtu: Još DVA gola

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joveljića krenulo u Frankfurtu: Još DVA gola

Mladi napadač koristi šansu na pravi način...

Dejan Joveljić se izvanredno uklopio u Frankfurtu!

Mladi srpski napadač je pre nekoliko nedelja stigao iz Crvene zvezde u Ajntraht, za sumu od oko 4 miliona evra i procente, ali malo ko je očekivao da će toliko brzo golovima "kupiti" poverenje trenera Adolfa Hitera.

Joveljić je postigao gol na meču protiv Jang Bojsa na pripremama, potom je u četvrtak bio strelac u takmičarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << utakmici u Talinu, da bi u nedelju upisao još dva pogotka.

U meču protiv nižerazrednog austrijskog kluba Vels, koji je Frankfurt dobio rezultatom 7:0 (5:0), Joveljić se "raspucao" u drugom poluvremenu i postigao pogotke u 64. i 69. minutu na asistencije Kamade.

Prethodno je novi "prvi špic" Gonzalo Pasijensija postigao tri gola u prvom poluvremenu, dok se Joveljiću smeši mnogo veća minutaža nego što se u prvi mah činilo.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joveljić nastavio teror u Ajntrahtu, postigao još dva komada! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019

Ako se po jutru dan poznaje....I pored učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope, fudbaleri Ajntrahta uporedo rade na podizanju forme pred početak Bundeslige...Trijumf u Estoniji doneo je doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić, istim ritmom je nastavio i danas...Ajntraht je lako izašao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.