Joveljić u juniorskom pogonu Zvezde juri prvu pobedu u LŠ

Izvor: BKTV News, 13.Sep.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joveljić u juniorskom pogonu Zvezde "juri" prvu pobedu u LŠ

Poput seniorskog tima, i omladinci Crvene zvezde ušli su u poslednju fazu priprema za takmičenje u grupi Lige šampiona, odnosno premijeru protiv Napolija zakazanu za utorak od 16 časova na stadionu FK Čukarički

Izabranici Bratislava Živkovića duel sa italijanskim predstavnikom dočekuju u vrlo dobroj formi, o čemu svedoči ubedljiva pobeda (6:0) nad Inđijom. Ipak, prostora za opuštanje nema, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << će rivali na internacionalnoj sceni biti godinu i dve stariji.

Upravo zbog činjenice da će šampion Srbije na megdan izvesti tim koji u velikoj većini čine fudbaleri rođeni 2001. godine, povratak Dejana Joveljića u juniorski pogon skrenuo je veliku pažnju. Napadač koji več više od godinu dana peče zanat u prvom timu privremeno je prvi pomoćni teren crveno-belih zamenio travnatim tepihom na kojem je stasao - iza juga Marakane.

"Uvek je lepo vratiti se u Omladinsku školu i pomoći saigračima, drugarima. Punom parom se spremamo za Ligu šampiona. Predvodi nas fenomenalni trener Bratislav Živković, strateg koji ima znanje i ume da nam ga prenese. Svestan sam i svoje uloge. Momcima je lakše kad me vide na terenu, a značajan doprinos imaće i Aleksa Terzić. Njegova brzina i ponavljanja uz aut liniju biće od velike koristi. Nadam se da ćemo ostvariti uspeh, a isto želim i prvom timu", istakao je Joveljić.

Pripreme za evropsku scenu su u toku i iza juga Marakane #fkcz #IzaJugaMarakanehttps://t.co/bt8WaMqxnl pic.twitter.com/EfpdQjfBtA

Talentovani golgeter rođen 1999. godine prethodne sezone je bio najbolji strelac Omladinske lige Srbije i jedan od najzaslužnijih što je šampionski pehar u juniorskoj konkurenciji, posle četiri godine, stigao ponovo u Ljutice Bogdana.

"Na početku sezone izrazio sam želju da osvojimo Omladinsku ligu. Bio je to jedini trofej koji mi je nedostajao u omladinskom fudbalu i drago mi je da smo ostvarili taj cilj. Velike zasluge pripadaju i fudbalerima rođenim 2000. godine. Kompletan trud i borbu indirektno je nagradio prvi tim omogućivši nam učešće u kvalitetnijem delu takmičenja. Iskreno se nadam da ćemo već protiv Napolija nastaviti da nižemo uspehe i pozivam publiku da nam svojom podrškom pomogne da ostvarimo novi cilj", rekao je talentovani devetnaestogodišnjak rodom iz Bijeljine.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

KOMANDUJE IZ ZATVORA I GLEDA SVAKU UTAKMICU UŽIVO: Vođa navijača Napolija je šef mafije od koga drhti i premijer Italije (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Sep.2018, 16:45

Navijači Napolija u utorak od 21 sat stižu na Marakanu, da u Beogradu bodre svoj tim protiv Crvene zvezde na startu Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.