Joveljić se upisao u Ajntrahtu za samo 7 MINUTA (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joveljić se upisao u Ajntrahtu za samo 7 MINUTA (VIDEO)

Sjajan debi doskorašnjeg napadača Crvene zvezde u nemačkom klubu.

U 64. minutu je zamenio Pasijensu, a već u 74. postigao gol! Debi iz snova za Dejana Joveljića!

Tim pre što je doskorašnji napadač Crvene zvezde svojim prvim pogotkom za Ajntraht sprečio bruku kluba iz Frankfurta u prvom duelu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Gosti iz Nemačke doputovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su u Estoniju kao veliki favorit protiv Flore, koja je prethodno eliminisala Radnički iz Niša, međutim, morali su dobro da se namuče da bi došli do 2:1 i prednosti za revanš 1. avgusta u Nemačkoj.

Nije delovalo da će biti tako, pošto je Lukas Toro u 24. minutu načeo Floru, ali domaćin je brzo odgovorio i u 34. izjednačio preko Mikela Ainsalua.

Rezultat 1:1 stajao je na semaforu sve do odličnog ubacivanja Joveljića na centaršut Da Koste i preciznog šuta glavom.

Ceo meč za Ajntraht je odigrao Filip Kostić, dok je Mijat Gaćinović - koji je naivno naseo na dribling protivničkog igrača kod pogotka za 1:1 - zamenjen u 64. minutu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.