Joveljić otkrio koji cilj je postavio, hoće li ga nadmašiti?

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joveljić otkrio koji cilj je postavio, hoće li ga nadmašiti?

Na dobrom je putu da to učini.

Dejan Joveljić će u avgustu napuniti tek 20 godina, ali već uveliko potvrđuje svoje golgeterske kvalitete i u prvom timu Crvene zvezde.

U nedelju je bio najzaslužniji za novu pobedu Crvene zvezde, dao je dva gola protiv Rada na Banjici, a crveno-beli su slavili rezultatom 3:0.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Zaista sam presrećan posle ovakve utakmice. Zahvaljujem se publici koja je u velikom broju došla da nas podrži i koja nas je nosila do pobede i do nova tri boda.







Čestitao bih šefu Milojeviću stotu utakmicu u Crvenoj zvezdi, drago mi je da smo danas ostvarili pobedu i želim mu još mnogo uspešnih mečeva na klupi našeg tima.







Bila je ovo utakmica, teren nije bio u najboljem stanju, ali to nije mnogo uticalo na nas. Ekipa se nije opustila pred pauzu, rutinski smo savladali odličnu ekipu Rada koja ima mlade igrače'', izjavio je Joveljić, a prenosi klupski sajt.

Ujedno je nastavio tradiciju da postigne bar jedan gol kada je  ulozi startera.

''Jako lep podatak koji mi mnogo znači, ali mi je pođednako važno da dobro odigram, ne samo da dam gol. Ispostavilo se da mi dobro ide kada sam od prvog minuta na terenu, trudiću se da to i nastavim, ali zaista se ne opterećujem time, bitno je da ekipa pobeđuje'', objašnjava mladi napadač.

S tim u vezi, otkrio je i koji cilj je sam sebi postavio kada su golovi u pitanju ovog proleća.

''Oba današnja gola su mi draga, ali drugi je sigurno lepši i atraktivniji. Na početku polusezone postavio sam sebi realan cilj da postignem pet golova do kraja polusezone.







Idem ka njemu, daću sve od sebe da još nekoliko puta zatresem mrežu i da na taj način doprinesem ekipi da ostvarimo svoje ciljeve, osvajanje titule i Kupa'', zaključio je Joveljić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.