Izvor: RTS, 30.Maj.2022, 10:55

Joveljić ispisao istoriju, dva gola i dve asistencije sa klupe

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija pobedili su Ostin sa 4:1 u meču MLS lige, a utakmicu je obeležio srpski napadač Dejan Jovević, koji je postigao dva gola i imao dve asistencije.
Teško da se mogla očekivati ubedljiva pobeda Galaksija, pogotovo kada se u obzir uzme da su gubili sa 1:0.

Ostin je poveo u 53. minutu preko Fagundeza, a onda je Joveljić ušao u igru u 57. minutu.
Bivši fudbaler Crvene zvezde je u 61. minutu asistirao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << petom "Čičaritu" za izjednačenje.
Samo tri minuta kasnije Joveljić je postigao gol, a drugi put u listu strelaca upisao se u 88. minutu.
Konačan rezultat je postavio Alvarez u 90. minutu i to na asistenciju makazicama srpskog fudbalera, koji je na ovom meču "zaradio" i žuti karton.
Joveljić je postao prvi igrač u istoriji MLS-a koji je ušao sa klupe za rezervne igrače i učestvovao u četiri gola svog tima.
On je ujedno postao prvi fudbaler LA Galaksija još od Majka Megija 2016. godine koji je dao gol i asistenciju nakon ulaska sa klupe.
LA Galaksi se nalaze na petom mestu na tabeli Zapadne konferencije MLS lige.
Joveljić (22) je član američkog kluba od prošle godine, a srpski napadač je na 26 utakmica postigao pet golova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.