Jovanović pred Zvezdu: Čeka nas ozbiljan protivnik

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 20:50

Jovanović pred Zvezdu: Čeka nas ozbiljan protivnik

Trener Mege Vlada Jovanović, pred meč protiv Crvene zvezde u 19. kolu ABA lige, istakao je da će njegova ekipa morati da odgovori na čvrstinu protivnika.

"Čeka nas veoma ozbiljan i zahtevan protivnik. Zvezda ima veoma dobar roster sastavljen od kvalitetnih i iskusnih srpskih igrača koji čine osnovu tima, pojačan sa nekoliko iskusnih internacionalaca. Igraju jako čvrsto, osnovni kvalitet im je izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kvalitetna odbrana, ne samo na nivou ABA lige, već i na nivou Evrolige", istakao je Jovanović.

"Mi, sa druge strane, u poslednjih nekoliko utakmica smo pokazali određeni nivo čvrstine, voleo bih da tu čvrstinu zadržimo na istom nivou i u utakmici protiv Crvene zvezde", kazao je trener Mege.

Mega u regionalnom takmičenju ima skor 8-8, dok Zvezda ima 15-1.

Utakmica između Mege i Zvezde igra se u ponedeljak od 15.30 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.