Jovančić: Nikome neće biti lako u Beogradu; Degenek: Umalo nisam zaplakao

Izvor: BKTV News, 19.Sep.2018, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovančić: Nikome neće biti lako u Beogradu; Degenek: Umalo nisam zaplakao

Fudbaleri Crvene zvezde Miloš Degenek, Dušan Jovančić i Goran Čaušić poručili su da su remijem protiv Napolija pokazali da mogu ravnopravno da se bore sa velikim timovima u Ligi šampiona.

Crveno-beli su na startu C grupe odigrali bez golova sa Napolijem u Beogradu u sjajnoj atmosferi pred više od 50.000 navijača.

"Jako je teško igrati sa Napolijem, borili smo se, branili i na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kraju ih imali. Lep je osećaj što smo uzeli jako bitan bod, zakomplikovali smo život Napolitancima i uradili nešto što 95 odsto ljudi nije očekivalo", rekao je Degenek novinarima posle utakmice.

On je dodao da je Zvezda mogla i više da nije u meč sa previše respekta prema Napoliju.

"Osvojili smo bod protiv druge ekipe iz Italije. Ostvario mi se san, umalo nisam zaplakao kad je stadion krenuo da grmi u toku intoniranja himne Lige šampiona, koja se jedva čula."

Dušan Jovančić, koji je ulaskom u igru u mnogome doprineo remiju, zadovoljan je rezultatom na debitanskom nastupu u LŠ.

"Nismo išli na 0:0, iako smo svesno igrali defanzivnije, jer drugačije ne može protiv ovakve ekipe. I kad hoćes da napadneš lopta je kod njih", kazao je vezista crveno-belih.

Posebno mu je drago zbog prikazanog na terenu jer su mnogi bili pesimisti.

"Znači nam mnogo bod, pogotovo što su bile priče da ćemo primiti pet golova od svakog u grupi. Nikome neće biti lako ovde u Beogradu, a svuda idemo da se borimo."

Goran Čaušić takođe nije krio zadovoljstvo posle remija.

"Malo smo bojažljivo ušli u meč, uz nekoliko grešaka, dosta smo se branili, nedostajalo je mirnije igre. Ipak, prva je utakmica i mislim da je OK", rekao je doskorašnji fudbaler Arsenala iz Tule i dodao da je izvanredan osećaj igrati u ovakvom ambijentu.

Crveno-beli Ligu šampiona nastavljaju 3. oktobra gostovanjem Pari Sen Žermenu, a sledeći meč koji će odigrati je večiti derbi u nedelju u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.