Još jedan “gardista” otišao za “dž” iz Zvezde

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan “gardista” otišao za “dž” iz Zvezde

Dve sezone je Filip Stojković bio nezamenjiv u dresu Crvene zvezde, ali ovog leta Vladan Milojević i stručni štab odlučio je da po desnoj strani šparta Marko Gobeljić. Imao je i u kvalifikacijama za Ligu šampiona popularni Žule šansu da se iskupi, da povrati poziciju, ali je posle meča u Helsinkiju bilo jasno da je otpisan, da na njega u Ljutice Bogdana više ne računaju.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Rapida u greadskom derbiju protiv Austrije je 2.45. Meč >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se igra u nedelju od 17 časova.
Ono što se pisalo prethodnih dana, sada je postalo zvanično – Stojković je potpisao trogodišnji ugovor sa Rapiom iz Beča.
Poput Vujadina Savića i nekadašnji crnogorski reprezentativac je otišao iz Crvene zvezde bez obeštećenja. Popularni Žule je predstavljen na stadionu Rapida, a u narednoj sezoni nosiće dres sa brojem 22.
Posle kraja omladinskog staža u Crvenoj zvezdi, Stojković je igrao za Čukarički sa kojim je osvojio Kup Srbije. Prešao je sa Banovom brda u Minhen 1860, ali se nije naigrao u Bavarskoj. Pre dve godine vratio se u voljeni klub. U prvoj sezoni je bio odličan, ali je već u nardnoj bio u padu forme.
Rapid je imao očajnu prošlu sezonu. Zeleno-beli bili tek sedmi u šampionatu Austrije.
Willkommen Filip Stojkovic!
Hier wird gehackelt!
Keine Parties bis zur Fixierung einer EL oder CL Platzierung!
Viel Erfolg! #SCR2019 https://t.co/Cd1Bp0TeR9
— Mike236 (@_Mike_236_) August 30, 2019
Offiziell! Herzlich willkommen in Hütteldorf, Filip #Stojkovic – alle Infos: https://t.co/Nd4AkUrDx7 #SCR2019 #inundaut
Foto: @redringshots pic.twitter.com/9LapLlZVbl
— SK Rapid Wien (@skrapid) August 30, 2019
Kanjas pričao Špancima o Zvezdi, tenku, “delijama”, Ligi šampiona



The post Još jedan “gardista” otišao za “dž” iz Zvezde appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.