Jirka potpisao za Zvezdu: Klub velike tradicije, neverovatan osećaj

Izvor: B92, 04.Sep.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jirka potpisao za Zvezdu: Klub velike tradicije, neverovatan osećaj

Budući fudbaler Crvene zvezde Erik Jirka izjavio je da je srećan što će posle Spartaka iz Trnave karijeru da nastavi u Beogradu.

Mladi slovački reprezentativac potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom koji stupa na snagu početkom sledeće godine.

"Srećan sam što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom velike tradicije. Malo je stadiona poput 'Marakane' i atmosfera koju prave Zvezdini navijači je fenomenalna. Osećaj kad sam prvi put kročio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na teren bio je neverovatan. Dobio sam šansu koja se retko kome ukaže", rekao je Jirka, a prenosi sajt Crvene zvezde.

Dvadesetogodišnji krilni fudbaler paznju Zvezde skrenuo je u nedavnom međusobnom meču u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kada je asistirao u Beogradu za 1:1, pre pobede crveno-belih u Trnavi 2:1.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jirka potpisao: Malo je stadiona kao Zvezdin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2018

Budući fudbaler Crvene zvezde Erik Jirka izjavio je da je srećan što će posle Spartaka iz Trnave karijeru da nastavi u Beogradu. ..Mladi slovački reprezentativac potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom koji stupa na snagu početkom sledeće godine..."Srećan sam što sam potpisao ugovor...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.