Jevtović zna recept za pobedu u Helsinkiju!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtović zna recept za pobedu u Helsinkiju!

"Crveno-beli" imaju prednost iz prvog meča.

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović igra sve zapaženiju ulogu u timu, to je potvrdio i asistencijom protiv Radničkog iz Niša.

"Žander i ja smo pokušavali da što više ubacujemo loptu u šesnaesterac, namestila se situacija da sam pogodio Pavkova i sve je ispalo super. Odigrali smo dobro, kontrolisali dešavanja u većem delu meča. Radnički je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pretio povremeni iz kontri, ali zadovoljni smo i bodovima i dešavanjima", istakao je Milan Jevtović, krilni napadač Crvene zvezde u intervjuu za Sportski žurnal.

Asistencijom protiv Radničkog iskupio se za promašenu šansu protiv Helsinkija…



"Mogao sam bolje da reagujem, šansa je bila dobra. Žalim zbog takvog epiloga, ali više bih da Pavkov nije postigao gol za 2:0. Verujem da će se vratiti na sledećem meču i da će treća da bude sreća, kad to kažem mislim i na promašaj na pripremama protiv Zenita."


Jevtović je igrao sa velikim uspehom za Rozenborg u Norveškoj, sada ga čeka povratak u severni deo Evrope sa Crvenom zvezdom. Ukoliko savlada Fince, Zvezda bi na megdan trebalo da ide Kopenhagenu.

"Razmišljamo samo o Helsinkiju, nisam ranije bio u Finskoj. Ne možemo da pričamo o trećem kvalifikacionom kolu dok ne prođemo drugo. Maksimalna koncentracija je na revanšu."

Crvena zvezda je apsolutni favorit, ali logičan je oprez pred utakmicu u sredu.

"Imamo dobar rezultat iz prvog meča, ali znamo da se neće predati. Krenuće agresivno, na sve ili ništa. Čeka nas teška utakmica i svesni smo toga. Nadamo se još jednom pozitivnom rezultatu."

"Probaće da nas ugroze, tu nema dileme. Naš brzi gol bi sve rešio, verujem odveo u sledeće kvalifikaciono kolo. Važno nam je da rezultatski sve ide po planu od starta sezone, a kako bude odmicala podizaćemo formu"
, zaključio je Milan Jevtović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.