Jevtović: Zasluge za kiflu i treneru Kosanoviću

Izvor: Mondo, 27.Sep.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtović: Zasluge za "kiflu" i treneru Kosanoviću

Ofanzivac Crvene zvezde posle gola iz slobodnog udarca postignutog u Kruševcu odao priznanje pomoćniku Vladana Milojevića.

Milan Jevtović u sredu se našao u ekipi Crvene zvezde posle tačno mesec dana, koliko je prošlo od njegovog prethodnog nastupa, u prvenstvenoj utakmici protiv Čukaričkog.

Vladan Milojević mu je u zaostalom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << meču 5. kola protiv Napretka dao šansu od 76. minuta, a Čačanin mu se odužio golom iz slobodnog udarca, za konačnih 3:0.

"Volim da šutiram slobodne udarce u suprotni ugao. To je moja sada već poznata 'kifla'", rekao je Jevtović za zvanični sajt crveno-belih.

"Posle svakog treninga ostajemo sa pomoćnim trenerom Kosanovićem da vežbamo završnicu i velika je njegova zasluga za gol koji sam dao. Srećan sam zbog toga, ali pre svega zato što smo pobedili i osvojili mnogo važna tri boda. Gol mi je svakako podstrek za dalji rad, a posvećujem ga svojim sinovima i supruzi".

Jevtović je ove sezone bio strelac još u prvom kolu, protiv Dinama iz Vranja.



Izvor: Youtube/Superliga Srbija

Zvezda je stekla pet bodova prednosti u odnosu na Radnički i Partizan, koji se sastaju u derbiju sledećeg kola. Šampion će pre toga ugostiti Mladost iz Lučana (subota, 20.30, prenos na Areni sport na mts TV), spreman da dodatno odmakne konkurentima za titulu.

"Nikakav umor nije prisutan, to smo pokazali i u Kruševcu, gde su svi odigrali na jako visokom nivou. Siguran sam da ćemo ponovo biti potpuno spremni i željni novog dokazivanja", najavio je mladi Veljko Simić, koji je dao drugi gol na meču u Kruševcu.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.