Jedan tvit je bio dovoljan za euforiju među Delijama!

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2015, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan "tvit" je bio dovoljan za euforiju među "Delijama"!

Samo jedan "tvit" koji je Markus Vilijams u nedelju "ispalio" na svom nalogu bio je dovoljan da među "Delijama" zavlada totalna euforija.

Rezultati koje košarkaši Crvene zvezde Telekom beleže na startu nove sezone uticali su na raspoloženje među navijačima koji su prethodne godine bili naviknuti na pobede i trofeje.

Pored ubedljivih poraza u Evroligi "Delije" je najviše pogodila selekcija pojačanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja nisu donela očekivani kvalitet nakon odlaska nosilaca igre iz prethodne sezone.

Zbog toga ne treba da čudi što je vest o povratku Markusa Vilijamsa u redove Crvene zvezde Telekom izazvao "pometnju" među navijačima tog kluba.

Amerikanac je u nedelju uveče doputovao u srpsku prestonicu, a po sletanju je "ispalio tvit" od dve reči koje su bile dovoljne da izazovu pozitivne rekacije kod "Delija".

belgrade, serbia

— KosVeeli (@_MWill) November 8, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.