JUNAK: Luka Adžić dao gol za Anderleht dan posle smrti dede Šabana

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUNAK: Luka Adžić dao gol za Anderleht dan posle smrti dede Šabana

Ostao da odigra utakmicu i pored velike boli.

Mladi fudbaler Andelehta Luka Adžić smogao je snage da posle porodične tragedije i iznenadne smrti dede Šabana Šaulića zaigra i postigne gol za belgijskog velikana.

Adžić (20) je u trijumfu rezervnog tima Anderlehta na gostovanju Antverpenu od 3:2 potigao prvi gol za svoj tim u 47. minutu.

Podsetimo, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sin Sanele Šaulić i bivšeg kapitena Crvene zvezde Ivana Adžića koji više nisu u braku.Sanela je ćerka Šabana Šaulića i sada je u braku sa trenerom fudbalera Partizana Zoranom Mirkovićem.

Play-offs Reserves 1A ⚽ @official_rafc 2-3 #RSCA @ FULL TIME ⚽️ Goal: 22' Adzic (0-1), 47' Amuzu (0-2), 65' Mayanga (0-3) #COYM #RSCAYOUTH

— RSC Anderlecht (@rscanderlecht) February 18, 2019

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić preminuo je u nedelju u bolnici u Nemačkoj posle stravičnog sudara na auto-putu kod Bilefelda.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luka Adžić, najbolji kada mu je najteže... (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019

Znate već da ga je porodična tragedija zadesila proteklog vikenda, ali smogao je snage da odigra utakmicu i - postigne gol....Smrt poznatog pevača Šabana Šaulića i dalje je glavna tema medija u Srbiji, a njegov unuk, fudbaler Anderlehta Luka Adžić smogao je snage da dan posle saobraćajne nesreće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.