‘JEDVA ČEKAM DA VIDIM ŠTA SU NAM NAVIJAČI SPREMILI’: Katai sumirao utiske nakon osvojene titule, presrećan je sezonom punom rekorda i magije!

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2021, 13:06

‘JEDVA ČEKAM DA VIDIM ŠTA SU NAM NAVIJAČI SPREMILI’: Katai sumirao utiske nakon osvojene titule, presrećan je sezonom punom rekorda i magije!

Crvena zvezda je trijumfom protiv Metalca od 5:1 okončala ovosezonsku Superligu, a sezonom punom rekorda i magije bio je prezadovoljan Aleksandar Katai. Katai ističe da je njegova ekipa pre svega pokazala kvalitet. – Priveli smo utakmicu kraju kako treba. Oborili smo rekorde, koji nisu bili prioritet, ali lepo je ući u istoriju. Drago mi je […]
The post ‘JEDVA ČEKAM DA VIDIM ŠTA SU NAM NAVIJAČI SPREMILI’: Katai sumirao utiske nakon osvojene titule, presrećan je sezonom punom rekorda i magije! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Katai posle obaranja svetskog rekorda jedva čeka samo jednu stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021

Crveno-beli uspešno završili takmičenje u Superligi...Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Katai prezadovoljan je učinjenim u dosadašnjem delu sezone...Crveno-beli su pobedom nad Metalcem rezultatom 5:1 oborili svetski rekord Seltika po broju bodova u jednoj sezoni i nacionalni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.