JEDAN SRBIN NAPUŠTA BENFIKU Živkovića put vodi u Francusku

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDAN SRBIN NAPUŠTA BENFIKU Živkovića put vodi u Francusku

Andrija Živković će, po svemu sudeći, da promeni sredinu ovog leta. Portugalci uporno pišu kako za Benfiku naredne sezone neće igrati nijedan Srbin, a u sredu se pojavila i konkretna informacija za Andriju Živkovića.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 4,50 na pobedu Crvene zvezde protiv Jang Bojsa.
“Rekord” piše da je bivši fidbaler Partizana na meti Rena. Navodno, Francuzi žele Srbina na jednogodišnju pozajmicu, pa, ako ipsuni njihova očekivanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na kraju sezone i otkupe ugovor od Portugalaca.
Ren je, inače, spreman da napadne vrh ove sezone. O tome svedoče i rezultati u prva dva kola, gde je zabeležio stopostotan učinak. Neko će reći “to su samo dva kola” i jesu, ali je u drugom savladan PSŽ! Francuski klub ima visoke ambicije, pa koristi priliku da u ovo prelaznom roku dovede još neko pojačanje. Navodno, Živković se baš uklapa u tu priču.
Istina je da se Andrija prošle sezone nije naigrao u portugalskom klubu, kao i da je Benfika htela da se oslobodi kako Živkovića, tako i Ljubomira Fejse i Mila Svilara…
Stade Rennais está interessado em garantir a contratação de Andrija Zivkovic, avança o jornal ‘Record’. pic.twitter.com/keJBlgHQtA
— Diário de Transferências (@DTransferencias) August 21, 2019


The post JEDAN SRBIN NAPUŠTA BENFIKU Živkovića put vodi u Francusku appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.