Izrael: Makabi tesno slavio pred Zvezdu

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael: Makabi tesno slavio pred Zvezdu

Crvena zvezda Telekom, nakon poraza od Real Madrida na startu, narednu utakmicu TOP 16 faze Evrolige igra u četvrtak, 8. januara, u Tel Avivu protiv Makabija (20.05). Aktuelni šampion Evrolige na startu je izgubio od Panatinaikosa u Atini sa 83:76, u utakmici prvog kola grupe E.

U subotu, šampion Izraela vratio se na pobednički kolosek u meču 14. kola izraelske Superlige i nastavio dominaciju u domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << šampionatu. Međutim, Makabi je pred megdan sa crveno-belima ostvario tesan trijumf protiv Hapoel Eilata - 85:83 (16:23, 24:19, 17:29, 28:12).

Učenici Gaja Gudesa imali su dosta uspona i padova u duelu pred okršaj sa Beograđanima u "NOKIA areni". Do 12. trijumfa u sezoni Makabi su predvodili Džeremi Pargo (5sk, 5as) i Markez Hajns (8sk, 5as) sa po 27 poena, a Aleks Tajus dodao je deset.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.