Iz Ljubljane poručuju: U Beograd na megdan Zvezdi dolazimo samouvereno

Izvor: RTS, 28.Feb.2020, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Ljubljane poručuju: U Beograd na megdan Zvezdi dolazimo samouvereno

Trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac, pred susret sa košarkašima Crvene zvezde u 20. kolu ABA lige, smatra da će igra u odbrani biti presudna.
Zvezda će u nedelju od 21 sat dočekati slovenački tim u dvorani "Aleksandar Nikolić" u meču koji ima veliku važnost za oba tima zbog borbe za plej-of.

"Crvena zvezda je definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan od najboljih timova u ABA ligi. Nedeljna utakmica u Beogradu bitna je za obe ekipe jer se direktno odlučuje o poziciji koja vodi u plej-of. Mi imamo svoje kvalitete i svoje probleme, kao i naši protivnici. Pokušaćemo da iskoristimo naš kvalitet i učinimo sve što možemo da sprečimo beogradski tim da iskoristi kvalitet svojih igrača. U Beograd dolazimo samouvereno i svesni smo da će naša igra u odbrani biti presudna. Daćemo sve od sebe da se u Ljubljanu vratimo sa dva nova boda", rekao je Golemac za klupski sajt.
Kapiten Cedevita Olimpije i bivši igrač Zvezde Jaka Blažič očekuje teško gostovanje u Beogradu.
"Nedeljna utakmica je veoma bitna za oba tima jer mi, kao Crvena zvezda, nastavljamo da jurimo poslednji voz za plej-ofa ABA lige. Očekujemo izuzetno zahtevno gostovanje. Oni će imati veliku i bučnu podršku sa tribina, jer su svesni šta im pobeda donosi. Idemo u Beograd da se borimo za svaki centimetar parketa i pružićemo sve od sebe da se u Ljubljanu vratimo sa pobedom", rekao je Blažič.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda jača za Šakotu, ''Đenka'' pod upitnikom, Štimac ''nema šta da kaže navijačima''!

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 17:02

Zvezda se i dalje bori za plasman u plej-of ABA lige, sutra će u toj borbi odigrati najverovatnije ključnu utakmicu...U dvorani ''Aleksandar Nikolić'', košarkaši Crvene zvezde će u nedelju od 21 čas dočekati direktnog rivala u borbi za plasman u plej-of, ekipu Cedevita Olimpijeiz Ljubljane...Na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.