Italijani pišu, Amerikanac od Zvezde traži nemoguće!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 11:37

Italijani pišu, Amerikanac od Zvezde traži nemoguće!

Ima li srpski tim način da ga zadrži.

Košarkaši Crvene zvezde veoma su traženi na tržištu, pa će "crveno-beli" učiniti sve kako bi zadržali one koji su u planovima za sledeću sezonu.

Italijanski mediji javljaju da je Kevin Panter na listi potencijalnih pojačanja Armanija, ali i da su u Zvezdi voljni da nastave saradnju sa Amerikancem.

Panter navodno od kluba sa Malog Kalemegdana traži ugovor vredan 350.000 evra po sezoni, što Zvezda ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << može da plati.

Sve će zavisiti i od planova novog trenera koji bi najverovatnije trebalo da bude Saša Obradović.

Panter je u Evroligi za Crvenu zvezdu prosečno beležio 15,9 poena na 12 nastupa, dok je taj prosek na osam susreta u ABA ligi 10,9.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kevin Panter traži 350.000 evra da ostane u Zvezdi

Izvor: B92, 05.Jun.2020

Američki košarkaš Kevin Panter traži od Zvezde 350.000 evra kako bi ostao u klubu, prenose italijanski mediji...Panter je tokom ove sezone stigao iz Olimpijakosa i istakao se kao najbolji skorer u redovima crveno-belih...Skrenuo je pažnju na sebe dobrim partijama i evroligaši su zainteresovani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.