Italijani ne odustaju od Dekija, Terzić ima jasnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 14:49

Italijani ne odustaju od Dekija, Terzić ima jasnu poruku

Generalni direktor Crvene zvezde ne ostavlja dilemu.

Italijanski mediji ne odustaju od priče da bi Dejan Stanković mogao da sedne na klupu Sampdorije. Navodno, trener Crvene zvezde bio je na ruču sa predsednkom kluba iz đenove Masimom Fererom.

Banjalučki Borac je na pragu titule u Bosni posle 10 godina, ali daleko od toga da je završio posao. Poravnat je sa Sarajevom, a večeras (20.00) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu u goste dolazi Zrinjski koji se bori za izlaz u Evropu. Kvota na keca je 1,98, iks je 3,25, a dvojka 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Borac - Zrinjski.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je odbacio sve priče o odlasku mladog trenera.

- Ne treba komentarisati svaku glupost koja se pojavi u medijima. Već smo se oglašavali povodom te teme. Nema tu šta novo da se doda – rekao je Terzić za Kurir.

Podsetimo, Terzić je u intervjuu za Srbiju Danas nedavno pričao o statusu stratega koji ima ugovor sa crveno-belima do leta 2022. godine.

- Nije uopšte tema da se priča o odlasku Dejana Stankovića. On ima ugovor do sledećeg leta, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Deki ostane što duže – rekao je Terzić za naš sajt.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Eleni Petrulaki, supruga Ilije Ivića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.