Italijani javljaju - Anćeloti sprema VELIKO iznenađenje!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani javljaju - Anćeloti sprema VELIKO iznenađenje!

Trojica fudbalera Napolija koji su bili viđeni u startnoj postavi najverovatnije neće početi utakmicu na stadionu "Rajko Mitić".

Navijači Crvene zvezde broje sitno do početka prve utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona, a vrlo brzo znaće se u kojim sastavima večerašnji takmaci izlaze na teren.

U sastavu Vladana Milojevića ne očekuju se velika iznenađenja, ali zato kolege iz Italije tvrde da je Karlo Anćeloti spreman da napravi nekoliko rokada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Na klupi za rezerve navodno će ostati Hisaj, Insinje i Mertens, a vrlo verovatno i Marek Hamšik! Nikola Maksimović takođe bi utakmicu trebalo da počne na klupi za rezerve.

To znači da će mesto u startnoj postavi zauzeti debitant Kevin Malkui, a da će od prvog minuta igrati još Simone Verdi i Amadu Dijavara.

Evo kakav sastav Napolija kolege iz Italije očekuju večeras.

Napoli: Ospina - Makui, Albiol, Kulibali, Mario Rui - Alan, Hamšik (Dijavara), Zjelinski - Kaljehon, Milik, Verdi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.