Inter u pregovorima sa Zvezdom, biser odlazi u Milan!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter u pregovorima sa Zvezdom, biser odlazi u Milan!

Kako prenose italijanski mediji, pregovori su u završnoj fazi.

Mladi fudbaler Crvene Zvezde Bogdan Jočić uskoro bi trebalo da postane novi član milanskog Intera.

Ovaj 17-godišnji fudbaler je tokom leta parafirao trogodišnji ugovor sa matičnim klubom, što znači da će Zvezda dobiti i određeno obeštećenje za njegove usluge.

Jočić još uvek nije bio deo prvog tima, minule sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio odličan u kadetskoj selekciji koja je osvojila titulu, a to po svemu sudeći nije promaklo ni čelnicima "Neroazura".

Kako je preneo "Tutomerkato", sportski direktor kluba a "Meace" Pjero Ausilio se u "Melija" hotelu sastao sa predstavnicima Crvene Zvezde, gde su obavljeni pregovori oko ofanzivnog veziste rođenog 2001. godine.

Od Jočića se očekivalo da bude jedan od glavnih igrača "crveno-belih" u borbi omladinaca u Ligi šampiona ove sezone, pa nema sumnje da će Zvezda pokušati da zaradi što veći novac na njegovom transferu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.