Inijesta i Mašina za još jaču Zvezdu na proleće?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2017, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Inijesta'' i ''Mašina'' za još jaču Zvezdu na proleće?

Kad o njima ovako govori i jedan Partizanovac, onda na Marakani zaista imaju razloga za optimizam.

Iako tek sledi najvažniji deo jesenje sezone, sve su glasnije i spekulacije o potencijalnim zimskim transferima kada su u pitanju naši najbolji klubovi.

Nedavno je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio da će crveno-beli tokom zime pokušati da angažuju još četvoricu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novih igrača, a u medijima je, s tim u vezi, u prvi plan izbio vezista beloruskog BATE Borisova Mirko Ivanić, nekadašnji fudbaler Vojvodine.

Još uvek se čekaju konkretnije informacije na tu temu, a situaciju u komšiluku prate i pojedinji fud baleri Partizana poput Nebojše Kosovića, koji se oporavlja od povrede ligamenata kolena.

On se veoma pohvalno izrazio o Mirku Ivaniću, ali uz nadu da se taj transfer u Zvezdu neće realizovati.

''Ivanića zovem Inijesta, preozbiljan igrač, znamo se još iz Vojvodine, igrali smo zajedno za mlađe kategorije Novosađana. Ne bih voleo da dođe u komšiluk'', istakao je Kosović za ''Sportski žurnal''.

A ako za Ivanića postoji neizvesnost, Branko Jovičić se oporavio od povrede i on će u drugom delu sezone sigurno još više pojačati konkurenciju u ekipi Crvene zvezde.

Tokom oporavka, Kosović je odradio i nekoliko treninga zajedno sa njim, pa je iskoristio priliku da i Jovičića pohvali.

''Trčali smo nekoliko puta zajedno... Mašina!'', istakao je Kosović.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanić nema samo ponudu od Zvezde, ima i od ovih velikana!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2017

Mirko Ivanić je meta Crvene zvezde i to se ne krije, a koliko je realno da obuče dres našeg tima?..Mirko Ivanić je jedan od najboljih fudbalera BATE Borisova ove sezone, pa nije slučajno što je dobio toliko pažnje i od Crvene zvezde...Ipak, interesovanje ne dolazi samo od srpskog kluba...Prema...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.