Iguman manastira Hilandar posetio Crvenu zvezdu

Izvor: B92, 30.Sep.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguman manastira Hilandar posetio Crvenu zvezdu

Iguman manastira Hilandar Metodije bio je u poseti Crvenoj zvezdi pred meč sa Olimpijakosom.

Ugostili su ga predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i počasni predsednik kluba Dragan Džajić.

Družio se i sa našim veteranima Šestićem, Borovnicom, Vladimirom Petrovićem Pižinom, Aćimovićem i sa sekretarom Branislavom Kantarom.

Obišao je i muzej Crvene zvezde gde se upoznao s bogatom istorijom kluba. Posle prijatnog ručka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posetio je i prvi tim Crvene zvezde gde je razgovarao sa šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem.

"Velika mi je čast i radost što sam u poseti ovako velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Prvi put sam na ovom stadionu i to je nastavak duhovne veze koja postoji u istoriji poslednjih godina koja je još veća. Mi često u Hilandaru imamo posete Zvezdinih igrača i ostalih članova, a sada se stvorila prilika da uzvratim posetu", rekao je iguman Metodije.

Istakao je da su sportisti naše zemlje izuzetno bitni, kao i da redovno gleda Zvezdine utakmice.



"Pratim Zvezdine utakmice. U mladosti sam se bavio sportom tako da mi je usađena ta ljubav. Svakako se radujem uspesima naših sportista koji nas sjajno predtsvljaju u svetu. Crvena zvezda je kroz istoriju bila jedan od simbola našeg naroda. Uspehe koje Zvezda ostvaruje narod doživljava kao nacionalne",
rekao je iguman manastira Hilandara Metodije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.