Igrači Zvezde polupali stakla na automobilima navijača i ubacili svoje dresove

Izvor: Njuz.net, 15.Okt.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Zvezde polupali stakla na automobilima navijača i ubacili svoje dresove

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Igrači svesni da navijači najviše vole njihove dresove

BEOGRAD, 15. oktobar 2013, (Njuz) – Nekoliko igrača Crvene zvezde polupali su prozore na automobilima navijača tog kluba i u njih ubacili svoje dresove,
saznaje Njuz.
Automobili desetak navijača su, kako nezvanično saznajemo, polupani kao odgovor na sve učestalije primedbe navijačkih grupa zbog loše igre Crvene zvezde. Za sada se ne zna ko je tačno to učinio, a fudbaleri sa kojima smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << razgovarali sumnjaju da su prozori polupani iz revolta.
Darko Lazović, Đorđe Rakić, Nenad Milijaš, Darko Lazetić, Filip Mladenović i ostali igrači čiji su dresovi pronađeni u polupanim automobilima tvrde da nisu oni polupali automobile, ali da je onaj ko je to učinio verovatno samo hteo da se revanšira navijačima za poklone koje su prethodno oni njima dali.
- Poklonili su nam šampone i verovatno je neko smatrao da je red da im se oduži – kratko je rekao Nenad Milijaš za Njuz.
U međuvremenu je na adrese beogradskih redakcija stigao anonimni mejl u kojem su potvrđene Milijašove pretpostavke.
- Razmišljali smo šta bismo mogli da poklonimo navijačima i shvatili smo da u poslednje vreme najviše vole naše dresove. Ovim gestom smo ih u isto vreme ispoštovali, ali i poštedeli truda da nas ponovo skidaju na nekoj od narednih utakmica – piše nepoznati autor u poruci i poručuje da je “šampon super, jedino što treba da se stavi malo više da bi počeo da peni”.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.