Ibanjez bi mogao da igra za Hrvatsku reprezentaciju

Izvor: TV Arena Sport, 20.Apr.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez bi mogao da igra za Hrvatsku reprezentaciju

Postoji mogućnost da fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez bude uvršten u hrvatsku reprezentaciju za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Kako se navodi, Argentinac koji ima hrvatski pasoš, dugo je nosio dres zagrebačkog Dinama igra u životnoj formi, sa devet golova i 12 asistencija jedan je od najzaslužniji što se Zvezda nalazi na korak do >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << osvajanja titule i bio bi idealno rešenje za Hrvatsku.

Naime, selektor Ante Čačić zbog povrede Josipa Pivarića nema rešenje na poziciji levog beka, koju su ranijih godina pokrivali Danijel Pranjić i Ivan Strinić.

"Nisam opterećen pozivom, igram na super nivou, u jednoj izuzetno sportskoj atmosferi i dajem sve od sebe klubu za koji igram. Kao što sam davao i u Dinamu. Ako poziv (za reprezentaciju Hrvatske) dođe, spreman sam za reprezentaciju, jer mi je okruženje poznato, igrao sam sa većinom igrača u Dinamu. Vrsaljko, Badelj, Mandžukić, Brozović, Pjaca, Kovačić, sve su to moji bivši saigrači i prijatelji, znamo se u dušu", izjasnio se Ibanjez.

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, u svom stilu, kaže da bi Ibanjesov nastup za Hrvatsku mogao da poboljša odnose između Srbije i Hrvatske.

“Mislim da je to već fudbalska diplomatija, možda bi nastup Zvezdinog kapitena za Hrvatsku bio prvi čin pomirenja dve države napetih odnosa. Zamislite, Argentinac miri Hrvate i Srbe”, istakao je Blažević.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.