VELIKO IZNENAĐENJE ZA CRVENO-BELE: Aleksandar Kolarov posetio Zvezdu u Milanu  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 17:25

VELIKO IZNENAĐENJE ZA CRVENO-BELE: Aleksandar Kolarov posetio Zvezdu u Milanu (FOTO)

Iskusni reprezentativac Srbije u poseti delegaciji aktulenog šampiona naše države.

Crvena zvezda večeras od 21.00 igra revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope sa Milanom. Gigant sa San Sira je veliki favorit, ali srpski predstavnik se neće predavati. Podršku crveno-belima danas je pružio proslavljeni Aleksandar Kolarov koji nastupa za gradskog rivala Rosonera Inter.

Posle beogradskih 2:2 Milan je izraziti favorit sa kvotom 1,53 na keca. Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezda pak nema izbora, mora da napadne, a kvota na 3+ iznosi 1,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Milan – Crvena zvezda.

Kapiten reprezentacije Srbije viđen je u društvu Zvezdana Terzića sa kojim se poznaje iz dana kada je nosio dres OFK Beograda, a sudeći po osmesima, nema sumnje da je vladalo dobro raspoloženje.

Da li se pričalo o eventualnom potpisu iskusnog levog beka po završetku sezone, ostaje da vidimo.

Aleksandar Kolarov bi svojim iskustvom predstavljao veliko pojačanje za Crvenu Zvezdu, uprkos činjenici da je "zagazio" u 36. godinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.