Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ ZVEZDE OTVORENO: Poznato od čega će doći zarada u Evropi, pune tribine u Ligi Evrope ispit za navijače

Posle 10 godina se Crvena zvezda vraća na evropsku scenu i na vidiku su bolji dani za klub iz Ljutice Bogdana.

U fudbalu, evropska takmičenja znače novac. Cene igrača rastu, premijer su veće, a i zarada od ulaznica i sličnih stvari.
Florijana, Irtiš, Sparta Prag i Krasnodar su stajali na putu Vladanu Milojeviću i njegovim igračima do Evrope. Crveno-beli su sve to uspeli da pređu i izbore se za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << šest novih utakmica u Evropi.
– Prezadovoljan sam žrebom za Ligu Evrope. Doći će nam Arsenal, BATE i Keln na Marakanu. Crvena zvezda sa ovim igračima može da pobedi BATE i Keln na svom stadionu, a sa Arsenalom ćemo se muški sudariti. Oni dolaze iz druge dimenzije, ali im neće biti lako u Beogradu. Morate da verujete da bi vam se nešto ostvarilo, rekao je Zvezdan Terzić i nastavio priču o ulaznicama i televizijskim pravima za Ligu Evrope:
– Televizijska prava pripadaju UEFA. Samo karte idu nama. Verujem da će karte biti rasprodate jer pravi zvezdaš sigurno neće sebi dozvoliti da posle 10 godina ne dođe na evropski meč. Pozivam navijače da dođu na sve tri utakmice jer su nam veoma važni.
Nametnula se priča i o dugovima, ali i premijama koje će imati crrveno-beli plasmanom u Ligu Evrope. Posebna nagrada sledi od ruske kompanije Gasprom koja je generalni sponzor Zvezde. Menadžer Milan Ćalasan je dobio sport protiv Zvezde na Sudu za sportsku arbitražu, te crveno-beli imaju obaveze i prema njemu.
– Prošle godine smo Ćalasanu platili milion i 200 hiljada evra i ostalo je još milion i po. Od Lige Evrope smo zaradili više od tri miliona evra. Od toga za nagradu igrača ide 1,2 miliona, Ćalasana ćemo isplatiti i Zvezdi ostaje 500 hiljada evra. Važno je da igrači redovno dobijaju primanja, kazao je Terzić i nastavio o premijama:
– Dobili smo čestitke od Gasproma i hvala im na pomoći do sada. Dali su nam 240 hiljada evra.
Zvezdan Terzić je još rekao da klub odlično funkcioniše od kako je stigao Vladan Milojeić kao i da imaju veoma dobru saradnju, te da je trener srećan u klubu što je veoma bitno. Generalni direktor Zvezde je prokomentarisao i 155. ‘večiti derbi’ koji se igrao u nedelju:
– Crvena zvezda je dominirala, imala je četiri odlične šanse. O tome govori to da naš golman nije ocenjen a njihov bio najbolji igrač meča. Nažalost, uticali su umor, emotivno pražnjenje i loš teren. Žao mi je što nismo pobedili Partizan i stavili šlag na tortu. Zaokružili jedan ciklus.
Sa stadiona Rajko Mitić: Darko Noveski
The post IZ ZVEZDE OTVORENO: Poznato od čega će doći zarada u Evropi, pune tribine u Ligi Evrope ispit za navijače appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.