IMAO JE PROBLEMA SA POVREDAMA: Vratio se u tim, a evo šta je Zvezdin igrač rekao o novajlijama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAO JE PROBLEMA SA POVREDAMA: Vratio se u tim, a evo šta je Zvezdin igrač rekao o novajlijama (FOTO)

Crveno-bele očekuje duel sa Napolijem.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom stadionu ekipu Radnika iz Surdulice, a jedan od strelaca bio je i Nikola Stojiljković. On je golom u 82. minutu postavio konačan rezultat 6:0, a ono što posebno raduje je da se vratio pun samopouzdanja posle povrede.

ANĆELOTI HRABRI NAPOLITANCE: Zvezda je AUTSAJDER! (FOTO)

ZVEZDA IMA POSEBNU PRIPREMU ZA NAPOLI: Milojeviću OVA LEGENDA pomaže već 10 dana (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ubedljiv trijumf, verovatno za mnoge očekivan, ali ne sme da nas zavara jer nam predstoji veoma težak duel već u utorak. Pobeda nad Radnikom značajna je za samopouzdanje. Raspucali smo se i ostali na liderskoj poziciji u prvenstvu, ali nas očekuje veoma važan meč sa Napolijem. Drago mi je što smo pobedom nagradili publiku - rekao je Stojiljković.

Pogotke su, osim njega, postigla još četiri fudbalera angažovana u letnjem prelaznom roku.

- Drago mi je jer su novajlije strelci. To je dokaz da su se svi odlično uklopili, radujem se zbog toga i nadam se da će strelci protiv Radnika postići bar po jedan gol i protiv Napolija.

Stojiljković je zbog povrede propustio duel sa Salcburgom u Austriji, pa je pogodak u meču sa Radnikom posebno bitan.

- Imao sam problema sa povredama što je normalno u profesionalnom fudbalu kad nemate kontinuitet. Hvala Bogu sad sam zdrav i jedino što mi je potrebno jesu samopouzdanje i golovi, potom će sve doći na svoje. Žao mi je što zbog problema sa prednjom ložom nisam bio sa saigračima u Salcburgu. Slavio sam plasman u grupnu fazu pomešanih emocija. Bio sam srećan zbog uspeha, ali tužan što nisam uz saigrače u tom trenutku - prisetio se Stojiljković.

Meč sa Napolijem igra se u utorak od 21 čas.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.