I u Zvezdi iznenađeni koliko su jaki? (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I u Zvezdi iznenađeni koliko su jaki? (video)

Idealan početak nove sezone za šampiona Srbije.

Serija pobeda u pripremnim utakmicama, osvojen Superkup ABA lige, dve pobede na startu ABA lige, trijumf u prvom kolu Evrokupa, pa ako se po jutru dan poznaje, navijači Crvene zvezde ove sezone će moći da uživaju.

Mnogi su očekivali da bi gostovanje u ''Morači'' protiv Budućnosti moglo da donese i prve probleme ekipi Milana Tomića, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << umesto toga videli smo još jednu odličnu utakmicu crveno-belih i još jednu ubedljivu pobedu (87:71).

Posle svega, prijatno su iznenađeni i u Crvenoj zvezdi, što se može zaključiti i iz izjave plejmejkera Filipa Čovića.

''Iskreno, nisam očekivao rezultatski tako laku utakmicu u Podgorici. Ove tri pobede na startu sezone znače mnogo, ali još ništa ne donose jer smo tek na početku'', istakao je Čović, a prenose ''Novosti''.

Ni trener Milan Tomić ne krije da je prezadovoljan, pa mu nije lako ni da pronađe neku primedbu na igru svog tima.

''Igrači su sto odsto odradili dogovoreno pre utakmice, ali moramo brzo da zaboravimo ovu utakmicu. Već u sredu igramo sa Monakom, za pobedu nam je potrebno da budemo na istom nivou kao protiv Budućnosti.





Nemam nijednu zamerku, mada treneri uvek mogu da pronađu i nešto loše. U ovom slučaju to je bio skok Budućnosti u napadu, moramo bolje da gradimo koš'', istakao je Tomić.

Utakmica između Monaka i Crvene zvezde igra se u sredu od 19:45, a crveno-beli su u prvom kolu Evrokupa savladali Ulm u Beogradu sa 88:73.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.