I u Hrvatskoj se bave Zvezdinom mogućom grupom u LŠ! Delije, može li ova koju su sastavili? (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I u Hrvatskoj se bave Zvezdinom mogućom grupom u LŠ! ''Delije'', može li ova koju su sastavili? (foto)

Kakva bi to ''ludnica'' bila...

Malo je nedostajalo da se Crvena zvezda i zagrebački Dinamo sastanu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali kuglice su Zvezdu spojile sa Kopenhagenom, a Dinamo sa Ferencvarošem.

I srpski i hrvatski šampion su sinoć preskočili ove prepreke i sada im do plasmana u Ligu šampiona ostaje još samo po jedna, u plej-ofu, gde će Zvezda odmeriti snage sa Jang bojsom, a Dinamo sa Rozenborgom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ranije danas objavili smo kako će otprilike izgledati šeširi na žrebu grupa za Ligu šampiona 29. avgusta u Monaku i ko bi bili Zvezdini potencijalni rivali, a sličnu temu danas imaju i pojedini hrvatski mediji.

Tamošnji ''Index'' se malo više poigrao sa izborom potencijalnih Zvezdinih rivala i ''sastavio'' grupu koju možete da vidite u prilogu. Dakle, Liverpul, Real Madrid, Dinamo i Crvena zvezda?

Da čujemo sada Zvezdine navijače, imaju li nešto protiv ovakve potencijalne grupe?

Screenshhot: index.hr
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da, moguće je: Dinamo u trećem šeširu, može da napadne i Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2019

Zagrebački Dinamo demolirao je šampiona Mađarske Ferencvaroš u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (4:0), i tako došao na korak od plasmana u elitno takmičenje. Modri će u plej-ofu igrati sa prvakom Norveške Rozenborgom i sigurno imaju status favorita za prolaz dalje. Međutim,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.