I Španci impresionirani atmosferom na Marakani, evo šta je napisao njihov novinar (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Španci impresionirani atmosferom na ''Marakani'', evo šta je napisao njihov novinar (video)

Zanimljiv komentar na tu temu dao je jedan španski novinar.

Oko 51.000 gledalaca bodrilo je sinoć Crvenu zvezdu protiv Napolija u prvom kolu Lige šampiona, a o atmosferi koju su tom prilikom napravili na našem najvećem stadionu priča se širom Evrope.

O tome svedoči i ova objava na Tviteru španskog novinara Aitora Lagunasa koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je uz snimak sa ''Marakane'' poručio:

''27 godina su čekali da čuju himnu Lige šampiona... i onda tako jako pevaju da ne možete da je čujete. Jedna od najvećih stvari koju sam ikada video na stadionu", napisao je Lagunas.

-

27 años esperando escuchar el himno de la Champions... para luego cantar tan alto que no se oiga. De lo más grande que he visto en un estadio pic.twitter.com/m5tdynyLHo

— Aitor Lagunas (@aitorlagunas) September 18, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.