I MARAKANA TUGUJE ZA BOJSIJEM: Crvena zvezda se emotivno oprostila i podsetila na glumčeve reči o crveno-belom klubu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 16:39

I MARAKANA TUGUJE ZA BOJSIJEM: Crvena zvezda se emotivno oprostila i podsetila na glumčeve reči o crveno-belom klubu

Večna mu slava.

Legendarni britanski komičar Džon Čalis preminuo je danas u 80. godini. Najveću slavu stekao je ulogom Bojsija u sitkomu "Mućke", a popularnost te serije je otprilike jednako velika i u Srbiji, kao i u Engleskoj. U skladu sa tim vest o smrti Čalisa je duboko potresla i srpsku publiku, naročito jer je glumac više puta isticao koliko voli Srbiju. Od njega se oprostila i Crvena zvezda na Instagramu.

Objavljen je snimak posete Čalisa muzeju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde uz prigodan tekst koji prati snimak.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Posle mnogo godina Partizan danas (18.00) ulazi u večiti derbi kao lider Superlige. I crno i crveno-beli slavili su u Evropi u četvrtak i postoje svi uslovi za dobar fudbal. Kvota na Partizan je 2,85, na Zvezdu 2,70, na iks 3,25, a na 3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

- Tužna vest nas je zadesila ovog popodneva. Čuveni Bojsi iz serije "Mućke" - glumac Džon Čalis - preminuo je danas. Kako je i sam govorio, ime Crvene zvezde je za njega uvek imalo neki poseban prizvuk, a mi ćemo se uvek sećati njegovog čuvenog smeha koji smo imali priliku da čujemo i na Marakani kada je bio u poseti. Večna mu slava - stoji na Instagram objavi fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Džon Čalis je preminuo od posledica raka, a sa opakom bolešću se borio duže vremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.