Hvala na gostoprimstvu, nikada nismo doživeli ovakve uvrede

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 21:31

"Hvala na gostoprimstvu, nikada nismo doživeli ovakve uvrede"

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić prokomentarisao je poraz svog tima od Crvene zvezde u trećem meču polufinalne serije ABA lige.

Takođe, on se ironično zahvalio domaćinu na gostoprimstvu, istakavši da njegova ekipa nikada nije doživela uvrede kao što jeste ove večeri u Beogradu.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Nije samo poslednja četvrtina bila problem. Problem je bila prva deonica u kojoj smo dozvolili rivalu da stigne do velike prednosti. Problem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bila i treća deonica u kojoj smo propustili priliku da uvedemo meč u još neizvesniju završnicu, a Zvezdu u veću nervozu. U poslednjem kvartalu smo se predali u samoj završnici", rekao je Dragan Bajić i nastavio:

"Liga je bila izuzetno kvalitetna i zanimljiva. Čestitam čelnicima ABA lige na sjajnoj organizaciji u izuzetno teškim uslovima. Istovremeno koristim priliku da se zahvalim i na sjajnom gostoprimstvu u Beogradu, jer Igokea u dosadašnjoj istoriji nije doživela ovakve uvrede", završio je Bajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajić: Ovakve uvrede nikada nismo doživeli

Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2021

Košarkaši Igokee nisu uspeli da kompletiraju iznenađenje i stigne do velikog finala. Crvena zvezda je u trećem meču polufinalne serije slavila sa 76:53.

Nastavak na N1 televizija...

Bajić: Nikad nismo doživjeli ovakve uvrede

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2021, 16:16

Hvala domaćinu na "gostoprimstvu" koje smo doživjeli. Mislim da Igokea kao klub i svi moji igrači i ja kao trener nismo doživjeli ovakve uvrede kao u ovom meču, rekao je Dragan Bajić nakon uvreda sa tribina tokom meča sa Crvenom zvezdom u plej-ofu regionalne ABA lige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.