Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2021, 12:47

Humanitarni tiket u podne: Milko Bjelica tipuje za NORBS

Glas košarkaša iz Katara, dojavio nam je da bi za plemenitost dobro došla i dupla šansa Crvene zvezde

Razume se, igra i ne pita kada je u pitanju kraljica igara, ali šta Milko Bjelica može da ponudi „Humanitarnom tiketu u podne“. Ispostavilo se, kvotu 9,76, koju namenjuje Nacionalnoj organizaciji za retke bolesti NORBS. Inače, Milko trenutno igra u Kataru za Al Šamal, koji je trenutno drugi tim u zemlji.

Pa da krenemo uz par NAPOLI >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – LESTER. Domaći Napoli trokira, ali mu i dalje fali samo bod da stigne vodeći Lester. Problema je bilo mnogo u poslednje vreme, a poslednji se imenuje kao Atalanta koja je Napoli savladala sa 2:3. I Lester je poražen od Aston Vile, a septembarski susret para okončan je sa 2:2. I, šta vam više treba, sem da kažemo da su susreti oba tima u poslednje vreme krcati golovima.

Košarkaš ponikao u Zvezdi nije štedeo na prvom paru. Odigrao je GG3+, a MOZZART je taj tip zaračunao kvotom 2,05.

Pređimo na utakmicu dana, naravno reč je o meču BRAGA – CRVENA ZVEZDA. Na poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima, Braga je upisala pet pobeda uz dva poraza, postigla je 22 gola, što je u proseku preko tri gola po utakmici. Ekspediciji koju predvodi Dejan Stanković neće biti lako, jer Zvezdi treba makar bod, kako na Beograđane ne bi uticao rezultat meča Ludogorec-Midtjiland. Međutim, Braga je odlična na svom terenu, pa će biti napeto u svakom smislu te reči.

Patriotski, Milko se odlučio za duplu šansu, verujući da dolazi X2.

Već hrlimo ka meču LACIO – GALATASARAJ, sa koga je naš današnji gost pokupio tipovanje na pobedu domaćina.

Lacio svim silama želi da stigne Galatu, a pošto mu za to trebaju tri boda, onda je jasno zbog čega će Sari leteti ka nova tri boda. Međutim, Turci im to neće lako dozvoliti, kao što nisu ni u septembru, kada su sa 1:0 savladali rivala u utakmici na kojoj su imali većinski posed lopte, a na kojoj ih je obradovao autogol Italijana.

Poslednje tipovanje po izboru Milka Bjelice, uz GG igru i 1,87, baca nas na razmišljanje o meču LUDOGOREC – MIDTJILAND. Midtjiland je taj koji napada Bragu i našu Crvenu zvezdu. Ludogorec koji ima samo jedan bod, a pre ovog meča je vezao četiri poraza u Evropi, verovatno će statirati, budući da je zakovan za dno tabele. Sviđalo nam se to ili ne, Midtjiland je načelni favorit utakmice.

Da vas podsetimo Milko Bjelica (38) ponikao je u Crvenoj zvezdi u kojoj je prošao kroz sve kategorije, od pionira do igrača u prvom timu. Za prvi tim crveno – belih nastupao je u periodu od 2001. do 2006. godine. Najbolja sezona u Zvezdi bila mu je 2004/05. godina.

Karijeru je nastavio u nemačkom Braunšvajgu, da bi sledeću godinu proveo u dresu Kelna. Na tri godine se seli u litvanski klub Lijetuvos ritas, da bi nakon toga po dve sezone proveo u španskoj Baskoniji i turskom Efesu. Nakon toga, ostaje u Istanbulu još godinu dana, ali u dresu Darušafake. Od 2016. godine po drugi put je u Crvenoj zvezdi. Bio je član reprezentacije Crne Gore i sa Sokolovima je igrao na Evropskim prvenstvima 2011. i 2013. godine. Pre nego što je zaigrao za klub iz Katara nastupao je za Saragosu, Tokio i Mornar.

Na kraju, nismo odoleli, a da ne pitamo Milka, šta on u Kataru vidi od mundijalskih priprema?

„Radovi su još uvek u toku, tako da su u saobraćajnom špicu ogromne gužve. Kada u obzir uzmete da se ovde ’divlje’ vozi, pa vreme između pet i šest predveče, prosto je umetnost doći iz tačke ’A’ u tačku ’B’. Šta je razlog? U Dohi, kada zimi pada kiša, u decembru i januaru, potoci i reke vode teku ulicama. Bukvalno su poplave na ulicama. Zbog toga FIFA je naložila da se sredi površinska kanalizacija pa je ceo grad raskopan, u haosu, zatvorene su mnoge ulice, stvaraju se čepovi u vožnji... Sa druge strane fudbalski stadioni su završeni, jedna od trenutnih proba, kako sve funkcioniše, je takmičenje Arapski kup. Još jedna zanimljivost su demontažni stadioni koji će se po okončanju Mundijala rasklopiti i montirati po manje razvijenim afričkim zemljama“, referiše stanje oko Svetskog prvenstva 2022. godine Milko Bjelica.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milko Bjelica će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece – Bosanski Brod. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,76, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.