Htela ga je Zvezda, od danas je u Boki! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Htela ga je Zvezda, od danas je u Boki! (foto)

Ekipa iz Buenos Ajresa ima velike ambicije.

Kako je i ozvaničeno od strane kluba, Franko Soldano je novi napadač Boke Juniors.

Ovaj 24-godišnji napadač iz Argentine je pre godinu dana bio povezivan sa prelaskom u redove Crvene zvezde, na kraju je Union Santa Fe napustio u januaru tekuće godine, kada je pojačao Olimpijakos.

Nije se naigrao u Pireju, da bi se sada vratio u domovinu u redove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednog od najvećih klubova južnoameričkog fudbala.

Podsetimo da je ovog leta za klub iz Buenos Ajresa potpisao i proslavljeni italijanski reprezentativac Danijele De Rosi, a kao veliko pojačanje je stigao i Eduardo Salvio iz Benfike.

¡Bienvenido, Franco! pic.twitter.com/dnSjY5wdM3

— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) August 12, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BOMBONJERA: Na dan VELIKE Zvezdine BITKE u Kopenhagenu, POTPISAO Franko Soldano (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2019, 13:34

Argentinac ima novi klub...Velika želja Crvene zvezde i to u dva navrata, Franko Soldano odlazi u Boku Juniors. Nakon loše polusezone u Olimpijakosu pokušaće da se povrati na jednogodišnjoj pozajmici u Argentini...Soldan nikad nije zaigrao za Zvezdu, zbog visine transfera koji bi bio preko milion...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.