Hofenhajm po oprobanom receptu, bez treninga na Marakani pred Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020, 22:51

Hofenhajm po oprobanom receptu, bez treninga na Marakani pred Zvezdu!

Isto su Nemci uradili i protiv Slovana u Liberecu.

Crvena zvezda će u okviru petog kola Lige Evrope ugostiti Hofenhajm u Beogradu.

Nemci će u glavni grad Srbije stići samo dan pre utakmice koja se igra u četvrtak od 18.55, a interesantno je da neće odraditi trening na stadionu Rajko Mitić.

Isti recept Hofenhajm je primenio i u Liberecu, činjenica da je nemačka ekipa već obezbedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plasman u drugu rundu dodatno je olakšala donošenje ovakve odluke.

Klub je procenio da je najbezbednije po čitavu ekspediciju ostati što kraće u Beogradu zbog aktuelne situacije sa pandemijom koronavirusa, te će doći u četvrtak ujutru čarter letom, a vratiti odmah po završetku meča.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.