HOĆE LI DEKI KAO MILOJE? Dokle može Zvezda u Evropi, grupna faza san ili java

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 11:19

HOĆE LI DEKI KAO MILOJE? Dokle može Zvezda u Evropi, grupna faza san ili java

Prva prepreka šampiopn Gibraltara.

Fudbaleri Crvene zvezde počinju večeras svoju evropsku kampanju za sezonu 2020/21. Zanimljivo je da je prvi protivnik u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, prvak Gibraltara, FK Evropa.

Nema dileme da crveno-bele ne čeka težak posao, ali teže prepreke tek slede. Posle zagevanja sa Evropom na redu je gostovanje u Tbilisiju ili Tirani, a tek onda dolaze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prava iskušenja.

Da li će Zvezda treću sezonu zaredom igrati u grupi Lige šampiona? Kvota u MOZZARTU na takav ishod kvalifikacija je 4,00, a da će srpski šampion igrati u grupama Lige Evrope je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

Navijači Crvene zvezde navikli su prethodne tri sezone pod vođstrvom Vladana Milojevića na evropske uspehe. Igrala se čak tri puta grupna faza elitnih evropskih takmičenja, jednom Lige Evrope i dva puta Lige šampiona.

Na novom treneru Dejanu Stankoviću je veoma težak zadatak da te podvige ponovi. Neće imati najverovatnioje ponoć vernih Delija zbog pandemije korone virusa, ali ako crveno-beli kao prethodnih godina ostave srce na terenu sve je moguće.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.