HOĆE DA ME UNIŠTE: Lalatović i pred Zvezdu imao BURAN nastup! Bivšeg sudiju OPTUŽIO da radi protiv Vojvodine VIDEO

Izvor: Kurir, 28.Apr.2021, 13:39

HOĆE DA ME UNIŠTE: Lalatović i pred Zvezdu imao BURAN nastup! Bivšeg sudiju OPTUŽIO da radi protiv Vojvodine VIDEO

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović novom burnom konferencijom najavio je meč 34. kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde, ali se dotakao i situacije u klubu iz Novog Sada.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: Zvezda nije nepobediva, znamo njihove mane; Stanković: Pobeda za istoriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da da će njegov tim ići na pobedu u derbiju 34. kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde, uprkos tome što bi lider pobedom osvojio četvrtu uzastopnu šampionsku titulu...Novosađani će sutra od 18.55 gostovati beogradskim crveno-belima na stadionu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

JADNO JE TO ŠTO JE LALATOVIĆ URADIO: Član uprave Vojvodine kojeg je trener prozvao odgovorio na optužbe VIDEO

Izvor: Kurir, 28.Apr.2021

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović je pred meč 34. kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde optužio direktora Stadiona Karađorđe i bivšeg internacionalnog sudiju Dragomira Tanovića, da je od arbitara meča Novosađana sa Metalcem tražio da strateg Stare dame bude isključen.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.