Gotovo je, Zvezdi 2,2 miliona evra i pozitivna nula!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2020, 10:03

Gotovo je, Zvezdi 2,2 miliona evra i "pozitivna nula"!

Dogovor je pao.

Mateo Garsija napušta Crvenu zvezdu i vraća se u domovinu, pošto je postigao dogovor sa Rasingom, potvrdio je Žurnal.

Preneli smo i juče verovatni dogovor, ali sada su poznati svi detalji - Crvena zvezda prodaje Garsiju za istu sumu novca za koju ga je otkupila od Las Palmasa - 2,2 miliona evra.

Mateo će potpisati ugovor do 2024. godine čim sleti u Argentinu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postaće novi član slavnog kluba, čiji je sportski direktor Dijego Milito.

Garsija će u Rasingu imati i nešto veću platu nego što je imao u Beogradu, oko 550.000 evra godišnje.

Inače, Rasing je 2019. osvojio titulu u Argentini, u pitanju je veliki i veoma stabilan klub, pa je ovo svakako veliki transfer Matea Garsije.

Argentinac je u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje, dobro je počeo, postigao je jako bitan gol protiv Jang Bojsa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je padao kako je vreme odmicalo.

Dolaskom Dejana Stankovića postalo je jasno da je Garsija precrtan, pošto je najčešće bio na tribinama i van protokola za utakmice.

Njegov ukupan učinak na Marakani glasi - 24 utakmice, dva gola i pet asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SVI DETALJI TRANSFERA: Krilo otišlo iz Zvezde - potpisao za 2,2 miliona i VEĆU platu nego u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020

Paraf za šampiona Argentine...Mateo Garsija napušta Crvenu zvezdu i vraća se u domovinu, pošto je postigao dogovor sa Rasingom, potvrdio je Žurnal...Kako smo juče pisali, transfer je realizovan, a sada su poznati svi detalji - Crvena zvezda prodaje Garsiju za istu sumu novca za koju ga je otkupila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.