Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2020, 16:29

Gotovo: Vulić predstavljen u Krotoneu, Zvezdi 25 posto od naredne prodaje

Puzdani vezista stavio paraf na trogodišnji ugovor sa novopečenim članom Serije A

Miloš Vulić je predstavljen kao novo pojačanje italijanskog prvoligaša Krototena, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Kao što ste već mogli da pročitate na portalu MOZZART Sport Crvenoj zvezdi sleduje obeštećenje od 800.000 evra, plus još 200.000 na ime bonusa, a novitet u odnosu na jučerašnje informacije je da crveno-belima pripada 25 procenata od narededne prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kruševljanina (juče se pričalo o 20 posto).

Transfer je završio menadžer Ivica Pavlović, koji ima dobre kontakte u Italiji i odličnu saradnju sa tamošnjim klubovima. Pomenuti bonus iz ugovra biće aktiviran ako Krotone bude obezbedio opstanak u Seriji A, a uprava kluba čini sve da napravi respektabilan sastav za sledeću sezonu.

Vulić je Crvenu zvezdu stigao u januaru 2019. godine iz Napretka za obeštećenje od 200.000 evra, a ključni potez u crveno-belom dresu napravio je prošlog leta kada je odbio pozajmicu u Radnički iz Niša. Odlučio je da ostane na stadionu Rajko Mitić i izbori se za mesto u timu, pa je prošle sezone zabeležio 27 nastupa za srpskog šampiona, od čega četiri u grupnoj fazi Lige šampiona. Postigao je četiri gola i zabeležio jednu asistenciju.

Rođeni Kruševljanin je treći igrač ovog leta koji je napustio Marakanu ovog leta. Sve je krenulo sa Srđanom Babićem i Brankom Jovičićem. Portugalac Tomane karijeru izvesno nastavlja u Turskoj, a niz se nastavio sa Vulićem. Ekipa Dejana Stankovića prebukirana je u veznom redu, gde se se još nalaze i Mirko Ivanić, Veljko Nikolić, Gelor Kanga, Njegoš Petrović, Seku Sanogo, kao i Dušan Jovančić koji je dobio dozvolu da potražii novu sredinu.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.