Glorija kup - Silna Zvezda i laganih +29!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2020, 21:33

Glorija kup - Silna Zvezda i laganih +29!

Crvena zvezda u petoj brzini!

Košarkaši Crvene zvezde razbili su Turk Telekom ubedljivim rezultatom 83:54

(19:14, 28:17, 16:11, 20:12) na startu Glorija kupa.

Izabranici Saše Obradovića su odigrali odličan meč, kako je vreme odmicalo, samo su povećavali prednost i zatrpavali koš rivala.

Crveno-beli su bili bolji u svakoj četvrtini, a sve je bilo gotovo kada su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pauzu u poluvremenu otišli sa +16 (47:31).

U drugom poluvremenu, Saša Obradović je mogao da pruži šansu i igračima koji će u najavi imati manju minutažu, ali su i oni nastavili da melju rivala.

Crveno-beli su u trećoj deonici bili najmanje šuterski raspoloženi, ubacili su 16 poena, da bi u četvrtoj deonici Saša Obradović pružio šansu igračima koji su prošle sezone uglavnom nosili dres FMP-a.

Najefikasniji u timu crveno-belih bili su Lojd i Davidovac sa po 17 poena. Diop Rit je dodao 13 poena i 10 skokova, Lengston Hol 9 i Ognjen Dobrić po 9, Aleksa Radanov 6, Ognjen Kuzmić i Boriša Simanić po 4, a Marko Simonović i Marko Jagodić-Kuridža po 2, a koliko su danas svi bili raspoloženi za igru potvrđuje i podatak da se u strelce nisu upisali samo Aleksa Uskoković i Branko Lazić.

Zvezda će naredni meč igrati u petak od 19.30 protiv Karšijake, koja je prethodno savladala Fenerbahče, Igora Kokoškova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U potpisu - Saša Obradović - Delije jedva čekaju, samo još ovo im fali!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2020

Razloga za zadovoljstvo je mnogo...Košarkaši Crvene zvezde silovito su startovali na Glorija kupu, pošto su danas razbili Turk Telekom sa 29 poena razlike...Pečat Saše Obradovića vidljiv je već sada, na startu priprema, a navijači su sigurni da je ovo tek početak...Neki ističu igru u odbrani,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.