Genijalna koreografija Zvezdinih navijača, gosti odgovorili bakljadom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genijalna koreografija Zvezdinih navijača, gosti odgovorili bakljadom! (foto)

Počeo je jedan od najvažnijih mečeva u novijoj Zvezdinoj istoriji, a mi vam prenosimo detalje sa lica mesta.

Crvena Zvezda je u okviru šesto kola grupne faze Lige Evrope dočekala nemački Keln, u susretu koji će odlučiti o tome ko će u narednu fazu takmičenja.

Vicešampion Srbije nije prezimeo u Evropi četvrt veka, pa bi pobeda večeras i plasman u nokaut fazu Lige Evrope imali veliki značaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za "crveno-bele".

Pre utakmice su ulice srpske prestonice bila preplavnjene navijačima, tribine "Rajka Mitića" bile su popunjene i sat vremena pre početka susreta, a "Delije" su napravile i veoma interesantnu koreografiju na severnoj tribini.

U pitanju je Žika Pavlović, poznati lik iz srpske kinematografije, koji tumači Dragomir Bojanić Gidra i njegova čuvena rečenica. U prilogu pogledajte o čemu je reč, a samo ćemo vam reći da je FK Keln poznati i pod nadimkom "Jarčevi".

Gostujući navijači, kojih ima oko pet hiljada, na samom startu napravili su veliku bakljadu, a kako je to izgledalo pogledajte u prilogu.

Foto: Sportske.net/Filip Mitrović

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bakljada navijača Kelna i koreografija Delija!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2017

Na samom startu utakmice, delije su na severnoj tribini izveli sjajnu koreografiju, koju su navijači Kelna na drugoj strani stadiona prekinuli bakljadom i bacanjem baklji na teren.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.