Gavrilović: Znamo snagu Barselone, ali hoćemo pobedu

Izvor: RTS, 23.Okt.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavrilović: Znamo snagu Barselone, ali hoćemo pobedu

Košarkaši Crvene zvezde hoće pobedu u Beogradu protiv velikog favorita Barselone u utakmici Evrolige, istakao je trener Andrija Gavrilović. Duel je na programu u četvrtak od 21.00 u hali „Aleksandar Nikolić“.
Duel sa najskupljim timom Evrope za crveno-bele dolazi u trenutku odlaska trenera Milana Tomića, koga je nasledio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dosadašnji pomoćnik Gavrilović.

"Svi znaju snagu i ciljeve Barselone ove sezone. I mi smo svesni toga, ali se naš zadatak zna - da napadnemo pobedu na svakoj utakmici Evrolige koju igramo ove sezone. Verujemo da možemo, a naša filozofija je da svako treba da pokaže na terenu da je bolji od Crvene zvezde", rekao je Gavrilović za klupski sajt.
On je pozvao sve navijače Zvezde da daju podršku u već rasprodatoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Ne krijemo da je specifičan trenutak, ali baš zato sada očekujemo još veću i bučniju podršku sa tribina. Ubeđeni smo da neće izostati", kazao je Gavrilović.
Košarkaš Ognjen Dobrić podsetio je da je Barselona ovog leta dovela zvučna pojačanja kao što su Nikola Mirotić, Brendon Dejvis, Kori Higins, Malkolm Dilejni i drugi.

"Ulazimo u ovu utakmicu spremni. Barselona sa trenerom Svetislavom Pešićem ima jasan ciljem da se plasira vrlo visoko, čak i do trofeja Evrolige. Međutim, mi radimo naporno i želimo da se prikažemo pred našim navijačima u najboljem svetlu. Verujem da uz bučnu podršku sa tribina možemo do dobrog rezultata koji bi nam doneo mnogo", zaključio je on.

Crveno-beli biće bez povređenog Derika Brauna, koji će pauzitati dve nedelje.
Utakmica između Crvene zvezde i Barselone igra se u četvrtak sa početkom u 21 sat.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAVRILOVIĆ: Znamo snagu Barselone, ali hoćemo pobedu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019

Utakmica se igra sutra od 21 čas...Košarkaši Crvene zvezde sutra od 21 čas dočekuju Barselonu u okviru četvrtog kola Evrolige, a meč se igra u dvorani ''Aleksandar Nikolić''. Trener Zvezde Andrija Gavrilović koji je na to mesto došao umesto Milana Tomića koji je napustio klub, istakao je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Barselona prejaka, novi poraz Zvezde u Evroligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2019, 08:37

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Beogradu od Barselone 73:65 (12:16, 21:20, 24:13, 16:16) u utakmici 4. kola Evrolige...Zvezda je u bučnom ambijentu hale "Aleksandar Nikolić" propustila priliku da nanese prvi poraz skupocenom timu Svetislava Pešića u Evroligi, posebno jer je vodila 13 razlike...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Izgleda da je sasvim jasno, on NEĆE biti sledeći trener Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019

Deluje da više nema šanse za preokret, Zvezda će morati da traži trenera na nekoj drugoj strani...Košarkaši Crvene zvezde večeras od 21 čas dočekuju Barselonu u četvrtom kolu Evrolige, a ekipu šampiona Srbije i ABA lige večeras će voditi Andrija Gavrilović kao privremeno rešenje na klupi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.