Gavrilović: Želja i presing Reala su presudili

Izvor: B92, 07.Nov.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavrilović: Želja i presing Reala su presudili

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je da je Real Madrid pokazao veću želju, ali i da je crveno-belima nedostajalo nekoliko igrača.

"Čestitam Realu, jer su tokom svih 40 minuta igrali odličnu odbranu i poslednja deonica je upravo zbog toga bila ovakva", rekao je Gavrilović novinarima posle utakmice.

Zvezda je večeras izgubila sa 60:75 u Beogradskoj areni od Real Madrida u sedmom kolu Evrolige.

"Zadovoljan sam reakcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mog tima u trećoj četvrtini, uspeli smo da preokrenemo, ali ogromna želja i presing Reala su se ponovo pokazali u poslednjoj deonici... Oni su pogodili neke trojke, mi nismo. Još su nam u rotaciji falili neki igrači", kazao je on.

Gavrilović je rekao da je Filip Čović meč propustio zbog povrede ligamenata kolena, a da Dejan Davidovac nije igrao zbog povrede leđa.

On je dodao da je njegova ekipa u nekim trenucima trebalo da igra čvršće na skoku i odbrani, kako bi osujetila nove pokušaje u šutu za tri.

Na pitanje da li ekipi treba promene u sastavu, Gavrilović je rekao da odgovornost ne bi preuzimao na sebe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.